Fotoclub Veghel


Fotoclub Veghel bestaat sinds 1960 en de leden komen uit Veghel en omgeving. Het werk is zeer uiteenlopend van aard. Het doel is om samen bezig te zijn met breed toegankelijke amateurfotografie. Ons streven is dat ieder lid zich verder ontplooit in de fotografie.

Via onze website www.fotoclubveghel.nl hebben onze leden een podium om hun foto’s te presenteren en wordt onderlinge informatie gedeeld.

Fotoclub Veghel houdt 2x per maand een clubavond. De meegebrachte foto’s worden interactief besproken. Bovendien worden gedurende het jaar activiteiten georganiseerd zoals deelname aan de bondsfotowedstrijd, fotograferen tijdens evenementen, het samenstellen van audiovisuele presentaties en exposeren in etalages van een leegstaand winkelpand in het centrum van Veghel.

 

Hoogtepunt is onze jaarlijkse expositie in november. We tonen ons vrije werk met foto’s, dit jaar zonder de AudioVisuele presentatie i.v.m. Corona beperkingen.. Daarnaast hanteren we dit jaar het thema “60 jarig bestaan Fotoclub Veghel”.


 © Fotofestijn Meierijstad